درگیری‌ تروریست‌ها با یکدیگر در استان ادلب سوریه

تروریست‌های «هیئة تحریر الشام» در شهر «کفرتخاریم» در استان ادلب سوریه با دیگر گروه‌های مسلح حاضر در شهر درگیر شدند.
کد خبر: ۷۳۶۱۲۸
| |
2710 بازدید

تروریست‌های «هیئة تحریر الشام» در شهر «کفرتخاریم» در استان ادلب سوریه با دیگر گروه‌های مسلح حاضر در شهر درگیر شدند.

به گزارش فارس، منابع خبری محلی در استان ادلب گزارش دادند که نیروهای گروهک «هیئه تحریر الشام» در شهر «کفرتخاریم» در شمال غرب استان ادلب با چندین گروه تروریستی حاضر در آن‌جا درگیر شده‌اند.

بنا بر این گزارش، درگیری زمانی شروع شد که گروههای تروریستی حاضر در شهر، مانع از عبور نیروهای «هیئه تحریر الشام» از این شهر شدند؛ آنها قصد داشتند به سمت شهرک «ارمناز» حرکت کنند.

در همین حال، در پی برخورد خمپاره به خودروی «ابوطارق جبهه» از رهبران «هیئه تحریر الشام» در حومه استان درعا و میان دو شهر «نوی» و «شیخ مسکین»، وی به شدت زخمی شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت